Vrije Baptisten Dinxperlo

Welkom

Jeugdwerk

Oorsprong

Voor het jeugdwerk van de gemeente wordt er samengewerkt met het jeugdwerk van Stichting Jozua. Dit is een interkerkelijke stichting die in 1984 is ontstaan ​​uit het Kinderbijbelclubwerk, dat sinds 1976 in Dinxperlo aanwezig is. Het jeugdwerk vindt plaats in gebouw 'de Bron' aan de Ottenshof 9 in Dinxperlo, muv de Bijbelstudie op woensdagavond voor betaalde jeugd. De stichting organiseert naast de Bijbelclubs in Dinxperlo ook landelijke zomerkampen, te weten kinderkampen en tienerkampen.
Meer informatie daarover vindt u via de website van Stichting Jozua .

 

 

Tienerclub

Zaterdagavond is er voor 12-15 jarigen tienerclub van 19.30 uur-21.30 uur. Naast zang en Bijbelstudie worden er vers en flexibel activiteiten georganiseerd. Ook is van het dartbord, voetbalspel, en tafeltennisspel natuurlijk veel gebruik gemaakt.
Voor meer informatie klik hier .

 

 

Oudere jeugd

Elke woensdagavond is er Bijbelstudie voor oudere jeugd van 16 jaar en ouder. Hier kun je elkaar praten over de Bijbel en geloof in God en Jezus Christus. Deze avonden vinden in de huiselijke kring plaats. Voor info: Bel met André Rutgers (06 23630028) van stuur een mailtje zie de Contact pagina.